Flashbulb Memories

IMG_8035

Vandaag ben ik opnieuw naar de eerste solovoorstelling in Nederland van de Belgische kunstenaar Geert Goiris geweest. De vorige keer dat ik daar was, wat het te druk en kon ik geen goede foto’s maken. Vanochtend was ik in de buurt en wipte ik er weer naar binnen.

IMG_8039 IMG_8046

Ik was even vergeten dat de foto’s allemaal op XXL formaat zijn afgedrukt en niet gephotoshopt  zijn. De meeste foto’s zijn zwart-wit. Vandaag kon ik nog een keer genieten van landschappen, moderne architectuur en mystieke portretten. Hoewel de meeste foto’s grimmig en soms ook dreigend overkomen nemen ze je mee naar een wereld zonder daglicht.

In de tentoonstelling is er een ruimte waar je zelf van het daglicht wordt buitengesloten. In deze donkere ruimte komen foto’s via diaprojecties voorbij. Foto’s met besneeuwde straten, wolken, voorwerpen en mensen.

Ik vind het een mooie tentoonstelling.

Flashbulb Memories, Ash Grey Prophecies is nog tot 24 mei aanstaande te zien. Voor meer informatie kijk op: http://www.foam.org/

Fijne avond.

Liefs,

Sandra

 

 

Sandra

Welkom op Kunstkieken.nl! Ik houd van musea en om die reden ben ik op 1 april 2014 gaan schrijven over mijn museumbelevingen. Ook ga ik op zoek naar kunstverhalen op kunstbeurzen. Veel lees plezier! Liefs, Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *