Nieuws Maart 2017

Kunst uit mijn Stad.

Ik loop al een tijd met een idee rond. De vraag “Hoe zou het zijn als kunstliefhebbers hun eigen kunstmoment  of museumbeleving konden delen met andere kunstliefhebbers? “ kwam steeds vaker bij mij naar voren.

Vandaag heb ik een facebook-pagina genaamd ‘Kunst uit mijn Stad’ gemaakt  waarop mensen dit kunnen doen

Wat kun je delen?

Uiteraard jouw kunstmoment. Dit kan straatkunst zijn maar ook voorwerpen waarop kunstwerken staan afgebeeld. Daarnaast kun je ook jouw museumbelevingen delen. (Beginnende) kunstenaars mogen ook hun kunstwerken delen? De vaste collecties die ik bezoek zullen ook op deze pagina gepubliceerd worden.

Ik ben benieuwd of het slagen zal? Ik woon om de hoek van Amsterdam en regelmatig bezoek ik  musea in andere steden. De museumgebouwen, straatkunst en alles wat ik tegenkom zal ik met jullie delen.

Boeken

Vanaf deze maand zal ik nu en dan een kunstboek-recensie schrijven.  De categorie staat al een tijd op de site en ik doe er niets mee. Daar moet verandering in komen anders blijf ie leeg. Het eerst boek wat ik ga lezen is ‘De museale snelweg af’ van Karel Schampers. Heeft iemand deze al gelezen?

Dit was ’t voor nu. Ik wens je een mooie maand.

Liefs,

Sandra

Sandra

Welkom op Kunstkieken.nl! Ik houd van musea en om die reden ben ik op 1 april 2014 gaan schrijven over mijn museumbelevingen. Ook ga ik op zoek naar kunstverhalen op kunstbeurzen. Veel lees plezier! Liefs, Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *