Finding NEMO

IMG_4352

IMG_4420 IMG_4416

Als het mooi weer is wil ik soms alleen maar op een terrasje zitten en vooral niets doen. Het liefst zit ik op een lounge stoel of een zitzak. Dit kan allemaal bij NEMO.

NEMO heeft het grootste dakterras van Amsterdam met een prachtig uitzicht over het oude centrum en de historische haven. Op het terras kun je pootje baden, schaken en het spel Vier-op-een-rij spelen.

IMG_4400 IMG_4394 IMG_4401 IMG_4409

Als je verkoeling wilt dan stap je in het museum in de wereld van wetenschap en technologie. Er zijn vijf verdiepingen met tentoonstellingen, experimenten, demonstraties en workshops.

Het aller-leukst vind ik nog steeds de kettingreactie. Fascinerend om te zien hoe een beweging van één dominosteen een hele besturingsbaan in werking zet.

 IMG_4364

Nemo is elke dag open van 10.00 – 17.00 uur. Het dakterras en café zijn tot en met zondag 31 augustus extra lang open tot 19:00 uur.

Het terras is gratis toegankelijk via de 120 traptreden of via de lift in de hal van NEMO.

Het museum is niet gratis.

Voor meer informatie  kiek hier! 

Ben jij wel eens op het dakterras van NEMO geweest?

 

Liefs,
Sandra

Gerelateerde Kiekjes:

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum.Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op.Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.