Elke dag ‘Kunst’ anders

elke dag kunst anders

Vanaf 1 mei (en vanaf volgende week als proef)is het bijna elke dag een kunstfeest op Kunstkieken.nl

1 april aanstaande is het alweer vier jaar geleden dat ik begon met bloggen. Het jaar 2017 was een absoluut topjaar!

Zoals je misschien al weet heb ik een aantal keer besloten om te stoppen met bloggen.

Ik moet toegeven dat aan de ene kant de verzadiging langzaam aan het toeslaan is. Het gevoel van ‘Been there, al gezien’ bekruipt mij als ik een kunstwerk voor de derde keer in een andere tentoonstelling tegenkom.

Misschien komt het ook omdat ik enorm (te) veel verzoeken met het verzoek om een blogpost te schrijven krijg. Mijn mailbox staat zo vol dat ik niet iedereen meer een persoonlijk antwoord kan sturen. Dat frustreert mij enorm.

Ik wil graag bloggen voor mijn plezier en niet om ‘een museum, galerie, de aardige pr-medewerker een plezier te doen’!

Vanaf volgende week zal ik minder schrijven over de lopende tentoonstellingen maar intens meer genieten van de schoonheid der ‘ándere’ kunsten! 

Elke dag ‘kunst’ anders ziet er als volgt uit:

Maandag: De Museumbezoeker (alleen bij een museumbezoek)

Dinsdag: Het Kunstalfabet (om de week en anders een museumbeleving of kunstkijken)

Woensdag: Een boek of filmreview

Donderdag: Museumbeleving (alleen bij een museumbezoek)

Vrijdag: Kunstkijken & Radio Uitzending

Fijne middag,

Liefs,

Sandra

Gerelateerde Kiekjes:

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum.Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op.Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

4 Comments

  1. Beste Sandra. Jammer dat je minder reviews gaat schrijven. Ik lees ze graag. Hopelijk is dit tijdelijk en krijg je er weer plezier in.

  2. Bloggen moet vooral ook voor jezelf leuk zijn; niet alleen voor je lezers. Ik vind elke dag een blog nog steeds behoorlijk ambitieus! Geniet ervan, er zijn zoveel mooie dingen te zien. Groetjes van Stien

  3. Wat een leuk idee! Ik ben erg benieuwd wat je gaat schrijven. Verandering van spijs kan soms heel goed uitwerken. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.