Bye AFM Radio – Hello YouTube

Zoals je misschien al weet ben ik twee weken geleden begonnen met vloggen.

Op mijn vlogs Ask the Curator Day – Imara Limon en Efteling Museum – Historie van een wandelpark heb naast mooie, lieve reacties ook een aantal verzoeken gehad van culturele instellingen en musea om een vlog voor hen te maken.

Door al die verzoeken ben ik gaan nadenken; ‘ Wat wil ik met mijn blog Kunstkieken.nl?’.

Jammer genoeg kan ik niet vloggen en tegelijkertijd radio-maken (en ergens de hoop koesteren om ooit nog de tijd maken om te gaan bloggen).

Afgelopen weekend heb de voor-en tegens naast elkaar gezet. De conclusie is dat ik heb besloten om per direct te stoppen met mijn radio programma Kunst Kieken op Amsterdam FM.

Mijn beweegredenen om te stoppen zijn:

+ Een radioprogramma maken is enorm intensief. Ik ben er iedere dag (avond) mee bezig. Van bedenken van items tot aan de muziek downloaden en van het draaiboek maken en weer terug.

+ Sinds april jongstleden ben ik ook gestopt met bloggen. Het schrijven en het bezoeken van musea mis ik enorm! De laatste twee zijn de hoofdreden dat ik destijds ben begonnen met mijn blog.

+ Met vloggen kom ik weer in musea.

Met pijn in mijn hart verlaat ik Amsterdam FM. Mijn rubriek Kunst Kijken via de Radio wordt in een jasje-van-YouTube gestoken! Ik heb daar vandaag enkele mooie gesprekken over gehad.

Vorige week heb ik op social media beloofd om mooie kunstvlogs te maken………………en die komen er aan!

Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube Kanaal: dat kan hier!

Ik ben super excited om weer te gaan schrijven en in een museum te duiken! Ga je (weer) mee kunstkieken?

Liefs,

Sandra

Gerelateerde Kiekjes:

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum.Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op.Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.