Mocro Flavour

IMG_6359

De Iphone foto.

De Iphone foto.

IMG_6373 IMG_6361 IMG_6371 IMG_6360

Vanochtend ben ik naar de tentoonstelling Marokkaanse Moeders geweest.

Door de videoverhalen lijkt het net of ik echt met hen heb gesproken over discriminatie, wij & zij, opvoeding en roddels.

Marokkaanse jongens daar hoor je in Amsterdam regelmatig over in het nieuws, maar de moeders blijven vaak uit beeld. Daarom vond ik het erg bijzonder en vooral interessant om nu hun kant van (diverse) verhalen te horen.

Tot wanneer?

Marokkaanse Moeders is te zien tot en met 30 november.
Ingang: via Melkweg Café (Marnixstraat 409).
Entree: gratis.

Liefs,
Sandra

Sandra

Welkom op Kunstkieken.nl! Ik houd van musea en om die reden ben ik op 1 april 2014 gaan schrijven over mijn museumbelevingen. Ook ga ik op zoek naar kunstverhalen op kunstbeurzen. Veel lees plezier! Liefs, Sandra

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.