Vlog: Het Efteling Museum

Vlog geschiedenis Efteling

De Efteling heeft een museum: Het Efteling Museum!

Het museum vertelt het verhaal over de geschiedenis van de Efteling. Het museum bestaat uit drie expositieruimtes (het Wonder Depot, de huiskamer van de fictieve museumbeheerder Toon en een ruimte met een wisselende tentoonstelling).

In het museum kom je alles te weten over de Wereld vol Wonderen. Je vindt er schetsen van Efteling-ontwerpers en spullen van toen en nu.

De toegang is gratis voor parkbezoekers. Het Efteling Museum bevind zich in het Marerijk aan de Anton Pieckplein.

Tijdens mijn bezoek sprak ik met Karin Koppelmans en vroeg aan het eind van ons gesprek om haar handen aan mij te laten zien. Waarom? Kiek maar mee!

Heb jij het Efteling Museum al eens bezocht?

Veel plezier!

Liefs,

Sandra

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

2 reacties

  1. ja leuk , de Efteling ! ik ben er maar 1 x geweest met m’n 2ling nichtjes..heb er toen erg van genoten..mooi interview-geeft het geheel mooi weer …fijn,om het zo weer eens te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.