Kunstkijken via de Radio: Seydou Keïta

kunstkijken Seydou Keïta

In de uitzending van Radio Kunst Kieken wordt niet alleen gesproken over kunst. Er wordt ook naar kunst gekeken!

In de jaren vijftig en zestig poseerde een bonte verzameling inwoners van de Malinese hoofdstad Bamako voor de lens van (1921-2001, Mali). Deze foto is FOAM  tot en met 20 juni 2018. Kunsthistoricus Gerda van Ham bespreekt deze foto.

Luister en kijk mee!

Fotocredits: Untitled, © Seydou Keïta / SKPEAC/ photo courtesy of CAAC – The Pigozzi Collection, Geneva

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.