Hoe vaak ga jij naar een Museum?

Op 10 april ‘jongstleden’ schreef ik het volgende: ‘ Mijn motto is” Go to Museums as often as you can!“. Op mijn ‘roostervrije vrijdagen’ probeer ik meestal een museum te bezoeken. Heel soms moet ik toch op een vrijdag werken.

Afgelopen vrijdag heb ik weer geen tentoonstelling bezocht. Dat betekent dat ik opnieuw geen museumbeleving heb om met jou te delen.

Ik heb, voor jou, wel dezelfde vraag als ’toen: ‘Hoe vaak ga jij naar een Museum?’.

Mijn museumbezoekjes zijn altijd op een vrijdag. Soms op een zaterdag. Mijn museumbezoekjes op de vrijdag vind ik fijner, omdat het in een museum altijd een stuk rustiger is dan in het weekend. Ik kan dan op mijn gemak een tentoonstelling bekijken. Als ik de tijd heb dan bezoek ik twee museums. Soms lukt dat en soms niet.

Ik denk dat ik per jaar ongeveer 35 musea (soms schrijf ik er niet over) bezoek. Ik ga het bijhouden en kom erop terug. Hoe vaak ga jij naar een Museum?’

Een fijne avond,

Liefs, Sandra

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.