In de spotlight: kunstenaar Merel Jansen (1990)

Tot en met 18 augustus 2024 is in Museum Arnhem de tentoonstelling ‘Klaas Gubbels – lang leve de kunst’ te zien.

Museum Arnhem heeft aan vier kunstenaars om te reageren op het werk van Klaas Gubbels. De vier kunstwerken zijn, tegelijkertijd, te zien in de mini-expositie ‘Naar eigen hand’.

Een van de kunstenaars is Merel Jansen (1990) die haar schilderij ‘Klaas en Heleen’ ‘live’ schildert tijdens de eerste week (tot en met 5 mei 2024).

Zij heeft bewust gekozen om haar werk in het museum af te maken omdat ze zag dat Gubbels elke dag van 10.00 tot 17.00 uur aan het werk is op zijn Landgoed de Lichtenbeek.

Tijdens mijn bezoek ‘probeerde’ ik een vlog te maken.  Het is niet echt gelukt zoals ik wilde omdat ik niet in het “kunstwater’ van museumbezoekers wilde gaan staan. Maar desondanks ben ik er wel blij mee!

Veel kijkplezier!  Aanstaande woensdag kun je lezen wat ik van de tentoonstelling Klaas Gubbels – lang leve de kunst vond.

Mijn vlog kun je hier zien: In de spotlight – Merel Jansen (1990). Ben je nieuwsgierig naar meer kunstwerken en de ‘handtekening’ van Merel kijk dan hier: Merel Jansen.nl

Een mooie zondag,

 Liefs,

Sandra

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.