Kunstkijken via de Radio: Installatie ‘As you know him II’

As you know him II' van Norita Pinas museum tot zover norita pinas norita pinas As you know him II' van Norita Pinas
In de uitzending van Radio Kunst Kieken wordt niet alleen gesproken over kunst. Er wordt ook naar kunst gekeken!

In de Grote Zaal van Museum Tot Zover is vanaf 25 maart de installatie ‘As you know him II‘ van Norita Pinas te zien. Luister en kijk hier mee!

Norita Pinas is afkomstig uit Suriname. Het dorp waar ze vandaan komt is verdwenen door de jarenlange guerrillastrijd die in het land woedde. Haar werk is een zoektocht vanuit het verleden naar de wortels van nu.

Door haar kunstenaarschap geeft ze vorm aan haar ideeën en gevoelens over de dood en verlies. Hoe verhoudt het verleden zich tot het heden, hoe gaan we om met wat we zijn verloren, hoe moeten we verder leven?

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.