Kunstkijken via de Radio: Installatiekunst

Of Other Worlds that Are in This One’ (2014-17) van Tony ChakarOf Other Worlds that Are in This One’ (2014-17) van Tony Chakarn This One’ (2014-17) van Tony ChakarOf Other Worlds that Are in This One’ (2014-17) van Tony Chakar

KUNSTKIJKEN VIA DE RADIO:
In de uitzending van Radio Kunst Kieken wordt niet alleen gesproken over kunst. Er wordt ook naar kunst gekeken!

Dit keer vertelt curator Steven ten Teije alles over de installatie ‘Of Other Worlds that Are in This One’ (2014-17) van Tony Chakar.
Tot en met 22 april aanstaande is de installatie te zien in de tentoonstelling ‘As in a Beginning’. In het Van Abbemuseum.  Luister & kijk mee!

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.