VLOG: Space Waste Lab – Daan Roosegaarde

Vrijdag 5 oktober 2018 ging onder toeziend oog van duizenden bezoekers en special guests Franco Ongaro (directeur ESTEC), Michiel Rijsberman (gedeputeerde provincie Flevoland) en Franc Weerwind (burgemeester van Almere), SPACE WASTE LAB van kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde in wereldpremière met een spectaculaire performance dat in real-time het space waste boven onze hoofden visualiseert.

Roosegaarde wil dat bezoekers ruimteafval kunnen ervaren als een potentiële bron van nieuwe creativiteit.

Oplossingen en ideeën die voortkomen uit het living lab kunnen per ansichtkaart worden aangedragen en krijgen vervolgens een prominente plek in de expositieruimte.

Tot en met 19 januari 2019 is Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) in de ban van space.

DATA EN TIJDEN LIVE PERFORMANCES NA ZONSONDERGANG (GRATIS)

9-10 november 2018 – 19.00-23.00 uur

7-8 december 2018 – 19.00-23.00 uur

18-19 januari 2019 – 19.00-23.00 uur

OPENINGSTIJDEN LIVING LAB (GRATIS)

dinsdag-zaterdag – 10.00-18.00 uur zondag – 12.00-17.00 uur

maandag – gesloten Tijdens de live performances is het living lab geopend tot 23.00 uur.

Voor meer informatie kijk op: Studioroosegaarde.net  & KAF Expo Almere 

Ik mocht Daan Roosegaarde een aantal vragen stellen. Kiek je mee?

 

Gerelateerde Kiekjes:

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum.Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op.Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.