Nieuws Februari 2017

Logo

Degene die mijn via social media volgen hebben hem al voorbij zien komen; mijn nieuw logo. Ik weet niet of de mailvolgers mijn “nieuwe gezicht” al hebben opgemerkt.

De tekening is gemaakt door Annegien Kok. Je kunt meer van haar zien op Facebook & op Instagram. Op Etsy kun je Gien’s creaties kopen. De barcode is een eigen creatie. Wat vind je ervan? Ik ben er reuze blij mee!

Mail

Op dit moment loop ik erg achter met het beantwoorden van mijn email. Tegenwoordig krijg ik op een rustige dag ongeveer 15 mails binnen. Erg gezellig allemaal maar het lukt mij niet meer om binnen 72 uur terug te mailen. Volgende week maak in een inhaalslag en zal iedereen terugmailen.

Twee nieuwe categorieën

Deze week start ik met twee categorieën. Op de maandag  De Museumbezoeker. De naam zegt het al hier kun je kennis maken met een museumbezoeker. Tijdens mijn bezoekjes aan een museum kom ik altijd wel iemand tegen met wie ik klets. Vaak zijn het erg leuke gesprekken en ontmoetingen.  Die gesprekken leg ik niet vast, maar mijn korte interview wel. Vanavond passeert de eerste de revue!

Zoals jullie inmiddels weten is mijn intentie (sinds augustus 2016) om wat vaker de vaste collectie van musea in Nederland te belichten. Vanaf vrijdag aanstaande laat ik je eén kunstwerk zien in de categorie kunstkijken. Graag hoor ik wat je van het kunstwerk vind en of je deze in levende lijve heb bewonderd.

Wat vind je van mijn ideeën?

Volgers

Helaas en jammer genoeg krijg ik veel te vaak horen dat ik, na bijna drie jaar bloggen, te weinig volgers heb.  Mmh, zelf heb ik daar geen enkel probleem mee.  Ik geloof namelijk in natuurlijke groei en ook dat ik “gelezen moet” worden.

Dat laatste gebeurt gelukkig erg veelvuldig dat ik sinds oktober 2016 mijn notificaties van wordpress heb uitstaan. Ik heb nooit geweten dat wordpress een berichtje stuurt met de melding dat mijn reviews (binnen een uur) veel gelezen word en dat er veel verkeer is op de site.

Langs deze weg wil ik jullie nogmaals heel erg bedanken voor het lezen en voor het volgen.

Maar ik had het over mijn volgers.

Tegenwoordig draait het alleen maar wie de meeste volgers heeft.  Zucht.  Ik heb toch maar even gekeken naar mijn volgers.  Van de 1464 volgers  ken ik er maar 42 uit mijn persoonlijke kring.  De dubbele volgers bij verschillende sociale media heb ik hierbij opgeteld.

Iedereen vinden dat het “gek” is  dat ik weinig volgers hebt. Weet je wat ik nu echt  “gek” vind? Iemand met veel volgers en heel weinig interactie of likes.  Of ben ik nu gek?

Fijne avond,

Liefs,

Sandra

NB: Zowel de tekst als foto’s en categorieën zijn eigendom van kunstkieken.nl.  Zonder toestemming vooraf mag geen enkele tekst of illustratie van deze blog worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze.

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

2 reacties

  1. Ik vind je nieuwe logo tof. En nee je ben niet gek het is toch beter dat je word gelezen door echt volgers en niet gewoon 5000 volgers hebben dat kijk niet eens naar je blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.