Dans Le Milieu

Ik ben net terug van de opening van de tentoonstelling “Dans le Milieu” in de Melkweg Expo.

Ik kan niets anders zeggen dat het fantastisch geweldig mooie foto’s zijn. De foto’s worden zelfs “nog mooier” als je ze van een afstand bekijkt. Je ziet als het ware dan pas de “kracht” van de foto’s.

In Senegal is homoseksualiteit nog steeds strafbaar.

Het is dan ook vooral bijzonder dat fotograaf Ernst Coppejans een portrettenreeks van homoseksuele Senegalezen heeft kunnen maken

 

Coppejans organiseert samen met stichting PINKB!NK een aantal evenementen waarmee ze aandacht vragen voor de homoseksuelen in Senegal.

Kijk voor meer informatie op: www.pinkbink.nl. De opbrengsten hiervan gaan naar projecten van de Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender (LGBT) gemeenschap in Senegal. De Nederlandse Ambassade in Dakar steunt deze projecten.

Ook jij kan de LGBT steunen door een sms te sturen met ‘PINK’ naar 1008 voor een donatie van € 1,50.

De tentoonstelling Dans le Milieu van Ernst Coppejans is te zien tot en met 17 augustus 2014.

Ingang: via Melkweg Café (Marnixstraat 409).
Entree: gratis.

Fijne avond.

Sandra

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.