The Art of the Brick

IMG_4911

Ik heb “em” gezien! De LEGO skelet van een T – Rex van 6 meter lang waarvoor 80.020 steentjes voor nodig waren.

Vandaag ben ik samen met de kids naar de expo The Art of the Brick geweest.

IMG_4987

The Art of the Brick is door CNN uitgeroepen tot eén van de top 10 exposities ter wereld die je gezien moet hebben. Ik kan mij daar geheel bij aansluiten. Dat Sawaya kunstwerken kan namaken van alleen maar legosteentjes.  Het is ongelofelijk maar waar.

IMG_4915  IMG_4918 - kopie

IMG_4919 - kopie

Ik bleef maar kijken, kijken en kijken.

IMG_4975

De kids hebben ook genoten. Ze spelen vaak met LEGO, dus ze waren al onder de indruk dat iemand van al die steentjes zulke kunstwerken kan maken.

Thuis willen ze het symbool voor de vrede namaken, natuurlijk ga ik hen er een handje bij helpen. Voor hen was er een kinderaudiogids, die erg goed te volgen is en een leerzame speurtocht.

IMG_4981

Tot wanneer?

Art of the Brick van Nathan Sawaya is nog te zien tot en met zondag 14 september aanstaande.

Heel standaard zeg ik : Mis het niet!

Liefs,
Sandra

Gerelateerde Kiekjes:

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum.Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op.Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.