#Follow Friday

Voor diegenen die mij op social media volgen weten dat ik al een tijd geleden begonnen ben met een kunst-dagopening.  In principe altijd doordeweeks en heel soms ook in het weekend.

Heerlijk toch om de dag te beginnen met kunst?! Volgens filosoof Alain de Botton die het boek Kunst als Therapie schreef gaat het erom dat het niet gaat om waar een kunstwerk vandaan komt maar om de emotie die heb bij iemand oproept.  Zoals je misschien al weet word ik ook altijd blij van kunst. Als het aan mij ligt neem ik zelfs iedere ochtend een duik in  art!

Op mijn blog laat ik altijd de bekende, beroemde kunstenaars zien. Het kan ook niet anders, want musea zijn er voor deze masters. Maar waar moeten de lokale, minder bekende kunstenaars naar toe vroeg ik mezelf af? Die maken toch ook mooie kunstwerken?

Bij deze wil mijn stokje de hele dag voor de kunst-dagopening op de vrijdag doorgeven aan minder bekende kunstenaars.

Ik wil hen een podium geven. Die gedachte maakt mij blij en zo kan ik iemand samen met zijn of haar kunstwerk een dag in de spotlight laten staan.

Ken of ben je zelf een kunstenaar?

Ik deel graag jouw favoriete werk op al mijn social media (Instagram, Twitter & Facebook) want kunst is voor iedereen! Mede-kunstbloggers zijn ook welkom! Het maakt niet uit welke vorm van kunst; van dichtkunst tot beeldhouwen, van danskunst tot fotografie. Alles mag en kan!

Hoe kan jij mij bereiken?

Je kunt kunstwerk aan mij mailen op sandra@kunstkieken.nl   Ik weet niet hoeveel aanmeldingen ik krijg maar ik zal proberen om zo snel mogelijk te reageren!

Wat heb ik nodig?

Vermeld in jouw email; eventueel de naam van het kunstwerk, in welk jaar het gemaakt is en de afmetingen. Heb je een eigen site vermeld die dan ook.  Als je wilt kun je iets kort over jezelf vertellen. Vergeet niet ook jouw social media links aan mij door te geven zodat ik je kan taggen!

Wat ik wil weten wanneer je een kunstwerk heb gemaakt, eventueel afmetingen en jouw site & social media. That’s it!

LET OP! Alle aanmeldingen die op een vrijdag voor 09.00 uur binnen zijn krijgen dezelfde dag de spotlight. Aanmeldingen na 09.00 uur kan ik helaas niet meer meenemen.

Ik wacht met smart.Ik heb zin in #FollowFriday! Hoop jij ook!

Liefs,

Sandra

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.