Nieuws Maart 2017

Oproep

Kunst uit mijn Stad.

Ik loop al een tijd met een idee rond.  Of eigenlijk de vraag “Hoe zou het zijn als kunstliefhebbers hun eigen kunstmoment  of museumbeleving konden delen met andere kunstliefhebbers? “ kwam steeds vaker bij mij naar voren.

Vandaag heb ik een facebook-pagina genaamd ‘Kunst uit mijn Stad’ gemaakt  waarop mensen hun kunstbeleving of een kunstwerk uit hun omgeving kunnen delen.

Deel jouw favoriete kunstwerk of museum!

Wat kun je delen?

Uiteraard jouw kunstmoment (of kunstwerk bij jou op de hoek!). Dit kan straatkunst zijn maar ook voorwerpen waarop kunstwerken staan afgebeeld. Daarnaast kun je ook jouw museumbelevingen delen. (Beginnende) kunstenaars mogen ook hun kunstwerken delen.

Ik ben benieuwd of het slagen zal? Ik woon om de hoek van Amsterdam en regelmatig bezoek ik  musea in andere steden. De museumgebouwen, straatkunst en alles wat ik tegenkom zal ik met jullie delen. De vaste collecties die ik bezoek zullen ook op deze pagina gepubliceerd worden.

Boeken

Vanaf deze maand zal ik nu en dan een kunstboek-recensie schrijven.  De categorie staat al een tijd op de site en ik doe er niets mee. Daar moet verandering in komen anders blijf ie leeg.

Dit was ’t voor nu. Ik wens je een mooie maand.

Liefs,

Sandra

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.