Kunstkijken: Een glas limonade – Gerard ter Borch

Een glas limonade - Gerard ter Borch

Kunst Kijken in een radioprogramma??!

Dat kan! Ik plaats elke vrijdagmiddag rond 12.00 uur een kunstwerk op social media.

In de Hermitage Amsterdam is tot en met 27 mei 2018 de tentoonstelling Hollandse Meesters uit de Hermitage – Oogappels van de tsaren te zien.

In de tentoonstelling is ook het schilderij ‘Een glas limonade’ van Gerard ter Borch te zien.

Kijk en luister mee met kunsthistoricus Gerda van Ham.

Heb je mijn museumbeleving gelezen? In mijn review laat ik je de zes schilderijen van Rembrandt uit de tentoonstelling zien. Ook heb ik een filmpje gemaakt van het schilderij van Rembrandt ‘Jonge vrouw met oorbellen‘.

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.