Open huis Nationale Opera & Ballet

 

Vandaag heb ik een rondleiding gehad op de kostuumafdeling van het Nationale Opera en Ballt.

Deze afdeling is verdeeld in een gedeelte voor de opera en een gedeelte ballet met een dames – en een herenatelier. Ik kwam erachter dat de meeste kostuums in huis gemaakt worden. Wat een ambacht, ik was in de veronderstelling dat alle kostuums gekocht werden. Maar aan de andere kant logisch, want de kostuums moeten op maat worden gemaakt.

Hieronder heb ik een fotoverhaal gemaakt zodat de werkprocessen goed te zien zijn. Veel kijkplezier!

We starten eerst bij de kostuumafdeling ballet;

 

De kap en grime-afdeling.

 

  Soms moet iets versteld worden.

De ververij

 

Hoedenatelier & Plastische vormgeving.

Kijk voor mij volledig blogpost Open Huis Nationale Ballet & Opera op mijn oude site: Unairconnu.com

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.