TAT TOO

De mensheid bestaat ruwweg uit twee soorten: zij die zonder en zij die met een tatoeage door het leven gaan.

Fotograaf Krijn van Noordwijk is al lang gefascineerd door die laatste groep. Hij fotografeerde mensen en hun tattoos.

Op de valreep ben ik naar de expo TAT TOO geweest.

Ik heb het “weer” druk op het werk gehad en als de kids in bed liggen ben ik helaas nog vaak thuis aan het werk. Gelukkig heb ik vandaag wat tijd voor mezelf en voor mijn nieuwe creatieve hobby kunnen maken.

Van Noordwijk brengt, zoals hij het zelf zegt, een “fotografische hommage” aan de getatoeëerde medemens.

Ik kan mij in zijn woorden vinden.

Wat vind jij? Is het een hommage? Kijk maar mee.

 

 

 

TAT TOO is vandaag en morgen nog te zien.

Ingang: via Melkweg Café (Marnixstraat 409).
Entree: gratis

Vanaf vandaag zal ik proberen met regelmaat de tentoonstellingen van de Melkweg Galerie bezoeken.

Liefs,

Sandra

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.