Tussen Kunst & Kletsen op PAN Amsterdam – 2022

PAN Amsterdam is al 35 jaar dé beurs voor kunst, antiek en design. In 1987 werd de beurs opgericht door zes kunsthandelaren waar kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders hun beste kunstaanbod tonen.

Zaterdag 19 november opende PAN Amsterdam haar deuren voor pers en genodigden. Ik mocht er ook weer bij zijn. Sinds 2015 ga ik er altijd kunstkieken.

Mijn intentie was om een blog te schrijven, maar het werd toch een vlog (omdat ik het idee had, dat ik het vloggen heb verleerd).

Dit jaar, na twee jaar, voelde PAN Amsterdam als thuiskomen. Ik kwam zoveel bekende mensen tegen waarmee ik heerlijk heb gekunstkletst. Het idee van een vlog ontstond ter plekke. Ik wilde mijn vlog “Het weerzien op Pan Amsterdam” noemen maar uiteindelijk heb ik het ” Tussen Kunst en Kletsen” genoemd.

Op PAN Amsterdam heb ik gesproken met kunsthandelaar Niels de Boer, zilverexpert Emiel Aardewerk, taxateur en kunsthandelaar Willem de Winter, kinetische kunstenaar Willem van Weeghel, archeologe en kunsthandelaar Mieke Zilverberg en fotograaf (en sinds kort beeldend kunstenaar) Micky Hoogendijk.

Ik wens je heel veel kunstkijk plezier en ik hoop dat jij er net zoveel plezier aan beleeft, als ik!

PAN is geopend van 20 november 2022 tot en met zondag 27 november 2022, dagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur, op maandag tot 19 uur en donderdag tot 21.30 uur. Kijk voor meer informatie op: PAN.nl

Liefs,

Sandra

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.