PARRA

parra

IMG_9254 IMG_9266

IMG_9256 IMG_9258

Het werk van kunstenaar Pieter Janssen (1976) bekend als Parra is al vanaf mijlenver herkenbaar.

Felgekleurde wezens met vogelhoofden en puntlaarzen aan. Vrouwen met rondingen zijn ook een kenmerk van deze creatieveling.

De tentoonstelling PARRA laat zien dat hoe Janssen zich heeft ontwikkelt van illustrator en grafisch vormgever tot allround kunstenaar. Zijn werk is overal te zien en kun je tegenkomen op tijdschriften, T-shirts, boekomslagen, platenhoezen, sneakers en tassen.

Ikzelf ben fan van zijn (te) gekke beeldjes.

Voor meer informatie kiek hier!  Meer weten over parra klik dan hier.

Fijne middag!

Liefs,

Sandra

Gerelateerde Kiekjes:

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum.Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op.Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.