Winactie! Kunstkieken 1 jaar!

Het is alweer een tijd geleden dat ik heb geschreven. Om te vieren dat ik weer ga bloggen en dat Kunstkieken.nl 1 jaar bestaat ga ik “kunstcadeautjes” weggeven.

Wat kun je winnen?

De afgelopen maanden heb ik veel mails ontvangen met de vraag of ik misschien kaarten voor de veelbezochte & uitverkochte tentoonstellingen David Bowie en voor Jheronimus Bosch kon regelen. Helaas kon ik dit niet.

Daarom geef ik twee boeken kado zodat jij de exposities in huis kunt halen!

Ik ben nog niet klaar. Want ik besta 1 jaar!

Van het Tropenmuseum mag ik 4 (2×2) toegangskaarten en van het Mauritshuis 6 (3×2) toegangskaarten weggeven aan mijn lezers.

Van Bodyworlds Amsterdam mag ik twee toegangskaarten weggeven. Als troostprijs voor de David Bowie liefhebbers heb ik een tijdschrift van het Groninger Museum.

Wat moet je ervoor doen?

Laat hieronder een reactie met een geldig e-mailadres (alleen voor mij zichtbaar) achter. Laat weten welke prijs je wilt winnen.

Je kunt tot en met aanstaande vrijdag 10 juni 2016 tot 18.00 meedoen. Net als de vorige keer zal ik heerlijk ouderwets lootjes trekken met de kids. Zaterdagochtend rond 08.00 uur maak ik bekend wie de winnaars zijn.

Succes!

Liefs,

Sandra

N.B: Met slaapoogjes de lootjes met dochterlief (zij heeft opnieuwzelf geschreven) getrokken. De winnaars zijn: Egbert & Bennie (Tropenmuseum), Rob, Deanthony & Mandy (Mauritshuis), Jaap (BodyWorlds), Boek Bosch Rob en  Boek Bowie Frederique.

Gefeliciteerd!  Graag ontvang ik jullie naam en achternaam & adresggevens per email zodat de kaarten & boeken opgestuurd kunnen worden.

Fijn Weekend en alvast veel plezier met jullie dagje in het museum en neuzen in de boeken! Laat nog even weten wat jullie ervan vonden.

Liefs,

Sandra

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

16 reacties

  1. Tropenmuseum. Altijd leuk. Als ik win hoor ik het graag van jou kunst is juist leuk omdat het zo divers is.

  2. Hoi Sandra, leuke site, vooral als het niet gelukt is de kaartjes voor Jeroen Bosch te bemachtigen en toch nog via jouw site een hoop informatie kan oppakken. Wil graag het boek. Ga zo door.

  3. Beste Sandra. Wat een leuke actie zeg! Ik wil wel naar het Tropenmuseum. Ik mis je stukken wel. Hoop dat je weer gaat schrijven.

  4. Hoi Sandra, lijkt me super leuk om de kaarten voor Bodyworlds Amsterdam te winnen! Ik ga de actie ook gelijk delen ?

  5. Zelfs ik als cultuurbarbaar zou het super leuk vinden om een keer naar het Mauritshuis te gaan. Fingers crossed…..

    • Graag bodyworlds! Kan ik de binnenkant ook eens zien! Heb een lichte medische achtergrond. En zo benieuwd! Maar je hebt een geweldige site! Ga zo door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.