Winactie – Kunstkieken 3 jaar!

kunstkieken museumtijdschrift

Yeah, ik ben vandaag jarig en trakteer!

Al weken wist ik mijn thema voor mijn nog niet bestaande win-actie; een museumbezoek en kunstkijken. Tot mijn verbazing is mijn wens uitgekomen en kadootjes voor iedereen!

Museumtijdschrift is het blad voor de museumbezoeker. De hele maand april  kunnen al mijn volgers een gratis digitaal proefnummer van  Museumtijdschrift aanvragen. Yeah!

Aanvragen kun je via deze link tot 1 mei aanstaande.

Ik hoop dat jullie er allemaal van zullen genieten!  Drie proefnummeraanvragers maken ook nog eens kans op het papieren tijdschrift.

En dan was er nog het thema kunstkijken.

Daar hoefde ik ook niet al te lang over na te denken. Ik deel vandaag twee boekenpakketten uit!

Het eerste boekpakket!

Dat bestaat uit Meesterwerk – Zoek de verschillen. Het is een Doe-boek voor volwassenen. In dit boekje word je gedwongen om echt naar beroemde kunstwerken te kijken. Bij elk schilderij zijn er twintig verschillen te zoeken. Vaak heel subtiel.

In dit pakket zit ook het boek ‘Wie is er bang voor hedendaagse kunst’ van Kyung An en Jessica Cerasi. Je leert in het boek over vaktermen zoals wat conceptuele kunst nu eigenlijk is en over wat curatoren doen  maar vooral de vraag wat conceptuele kunst nu leuk maakt.

Het tweede pakket bestaat ook uit twee boeken.

Twee keer Het Nederlandse Kunstdagboek. Het is een agenda en een dagboek met elke dag een kunstwerk met daarbij een grappig, leerzaam of verrassend weetje. Dit boek geschreven door Jacqueline Visser – Westerbink is zo kunstkieken!

Aan degene die het wint wil ik vragen of je de tweede dagboek aan iemand wilt geven waarmee je over kunst wilt praten!

Tot wanneer kun je meedoen?

De winactie loopt tot 7 april 2017. Tot 16.00 uur kun je meedoen! Welk boekenpakket heeft jouw voorkeur? Laat hieronder een reactie achter. Zondagmiddag,  9 april maak ik de winnaars bekend. Dochterlief staat te popelen om lootjes te maken!

Tot slot wil ik Museumtijdschrift – W- Books, uitgeverij Waanders & de Kunst en Uitgeverij TerraLannoo heel erg bedanken voor hun medewerking. Mijn dag kan alleen door mijn winactie niet meer stuk!

Een heel fijn weekend,

Liefs,

Sandra

De winnaars zijn bekend! Inez & Sarah. Graag ontvang ik jullie adresgegevens. Ik mail julie ter bevestiging. Veel plezier met jullie kado’s! Liefs Sandra & dochterlief.

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

10 reacties

  1. Gefeliciteerd met alweer drie jaar kunstkieken! Het eerste boekenpakket lijkt mij het leukst, vooral omdat ik het nog steeds erg leuk vind om verschillen te zoeken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.