TAT TOO

2 (2)

De mensheid bestaat ruwweg uit twee soorten: zij die zonder en zij die met een tatoeage door het leven gaan.

Fotograaf Krijn van Noordwijk is al lang gefascineerd door die laatste groep. Hij fotografeerde mensen en hun tattoos.

Op de valreep ben ik naar de expo TAT TOO geweest.

Ik heb het “weer” druk op het werk gehad en als de kids in bed liggen ben ik helaas nog vaak thuis aan het werk. Gelukkig heb ik vandaag wat tijd voor mezelf en voor mijn nieuwe creatieve hobby kunnen maken.

Van Noordwijk brengt, zoals hij het zelf zegt, een “fotografische hommage” aan de getatoeëerde medemens. Ik kan mij in zijn woorden vinden.

Wat vind jij? Is het een hommage? Kijk maar mee.

4 5

10 7

IMG_3841

IMG_3829 IMG_3830

IMG_3863  IMG_3870

IMG_3879IMG_3862

IMG_3833  IMG_3878

IMG_3871  IMG_3873IMG_3868

Tot wanneer?

TAT TOO is vandaag en morgen nog te zien.

Ingang: via Melkweg Café (Marnixstraat 409).
Entree: gratis

Vanaf vandaag zal ik proberen met regelmaat de tentoonstellingen van de Melkweg Galerie bezoeken.

Liefs,

Sandra

Sandra

Welkom op Kunstkieken.nl! Ik houd van musea en om die reden ben ik op 1 april 2014 gaan schrijven over mijn museumbelevingen. Ook ga ik op zoek naar kunstverhalen op kunstbeurzen. Veel lees plezier! Liefs, Sandra

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *