2020solidarity

Wil jij het werk van bijvoorbeeld kunstenaars Marlene Dumas, Thomas Ruff, Nicole Eisenman of Isa Genzken aan jouw muur? Dan moet je zeker verder lezen.

Van de bovenstaande namen van wereldberoemde kunstenaars biedt De Balie prints aan.

Speciaal voor 2020Solidarity, een project van Between Bridges, doneren de kunstenaars een geselecteerd kunstwerk in een vorm van een poster.

Met de verkoop van de posters kun je een culturele instelling steunen die in moeilijkheden komt, omdat ze in deze periode hun deuren niet kunnen openen voor publiek.

2020Solidarity is een wereldwijd project. Over de hele wereld doen kunstinstellingen, muziekpodia en galerieën mee, die een poster van een kunstwerk verkopen voor het bedrag van €50, £50 $50.

De posters zijn 59,4 x 42 cm groot (A2 formaat).

De Duitse kunstenaar Wolfgang Tillmans is de bedenker en initiatiefnemer van 2020Solidarity en vroeg kunstenaars van over de hele wereld om mee te doen.

  • Nicole Eisenman - Never forget kissing in Bars, 2020
  • Thomas Ruff-nudes kn30, 2006
  • Isa Genzken, 2015

Tot en met 31 mei aanstaande kun je jouw poster, bij De Balie, bestellen voor het bedrag van 50 euro per stuk.

De inkomsten van deze actie komen voor 100% ten goede aan de programmering van De Balie.

De posters zijn tot en met 31 mei te hier bestellen: de verkoop-pagina van de Balie, waarna je ze kunt ophalen bij ‘take away coffee bar’ uiteraard op de plek van vrije geesten. Je kunt er ook voor kiezen om de poster op te laten sturen.

Kijk even ook op de site van: BetweenBridges.net voor andere deelnemers van 2020Solidarity en niet te vergeten ook even op die van kunstenaar Wolfgang Tillmans.

Ga jij een 2020Solidarity poster kopen? Welke? Ik wel, maar ik kan maar geen keuze maken. Gelukkig heb ik nog even de tijd.

Fijne zondag,

Liefs,

Sandra

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.