Fuif!

Gisteren opende de expositie ‘Tu cherches Un Refuge Dans l’Alcool Et Les Pailletes – Deux’ van Anne-Claire Lans.

Lans studeerde in 2013 af aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Tijdens het  “intensief” stappen kwam zij op het idee voor haar eindproject. Een  documentaireserie over haar eigen generatie. Ze ontdekte bij haar leeftijdsgenoten een eenzaamheid die ze ook bij zichzelf zag en probeerde deze vast te leggen in haar werk.

 

In haar boek ‘Tu cherches un refuge dans l’alcool et les paillettes’ laat zij een een verhaal zien over een generatie op zoek naar identiteit, voldoening en het ultieme geluk.

Ter gelegenheid van 5 Days Off dook ze nog een keer in het stormige uitgaansleven en schoot nieuwe beelden. Zwart-wit foto’s van jongeren die vluchten in drank en drugs. Niets geposeerd; maar real-nightlife.

Tu cherches un refuge dans l’alcool et les paillettes is tot en met 12 april 2015 te zien.

Ingang: via de Melkweg Café (Marnixstraat 409)
Open van woensdag tot en met zondag, 12.00 – 21.00 uur.
Entree: gratis

Fijne avond,

Sandra

PS: Het is wel even copy-pasten, maar dan kun je het fotoboek ook online zien. Dit is de link: http://issuu.com/anne.claire/docs/boek_kleiner_2/1

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.