Rode Kunstenaars

IMG_6832

Levende rode kunstenaars.

Afgelopen donderdagavond was ik uitgenodigd voor een preview van de 10e editie van Art in Redlight. De gedachte van Art in Redlight is dat kunstenaars van hun werk moeten kunnen leven. Het aller-leukst van deze beurs is dat alle kunstenaars aanwezig zijn en dat je ze kunt ontmoeten en daardoor ook kunt vragen hoe ze op een ideeën zijn gekomen voor hun werken. 

Uit meer dan 200 talentvolle kunstenaars ben ik weer op zoek gegaan naar mijn “favorietjes”. En gevonden heb ik ze!

Kiek je mee?

kunst, harm weistra

Curbed Chaos, the Beauty Beneath van Harm Weistra. Op deze foto “zie” je de Kerkstraat in Amsterdam.

Houtskooltekening is van Annouk Griffioen.

Houtskooltekening van Annouk Griffioen.

kunst

Multi Scape van Pim Palsgraaf

 The Blue Rider van Alice Brasser


The Blue Rider van Alice Brasser

IMG_6848 IMG_6849

Deze tekeningen zijn van Ingrid Berger.

MoMo (Mobile Mosque) van Setareh Maghsoudi.

MoMo (Mobile Mosque) van Setareh Maghsoudi.

IMG_6843

Tot wanneer?

Art in Redlight is vanaf vandaag te zien tot en met 30 december aanstaande. Ik heb erg genoten van dit festival waarbij de kunstenaar eindelijk een keer echt centraal staat.

Fijn weekend!

Liefs

Sandra

 

Gerelateerde Kiekjes:

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum.Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op.Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.