Flashbulb Memories

Vandaag ben ik opnieuw naar de eerste solovoorstelling in Nederland van de Belgische kunstenaar Geert Goiris geweest.

De vorige keer dat ik daar was, wat het te druk en kon ik geen goede foto’s maken. Vanochtend was ik in de buurt en wipte ik er weer naar binnen.

De foto van Goiris zijn allemaal op XXL formaat afgedrukt en niet gefotoshopt.

De meeste foto’s zijn zwart-wit. Vandaag kon ik nog een keer genieten van landschappen, moderne architectuur en mystieke portretten. Hoewel de meeste foto’s grimmig en soms ook dreigend overkomen nemen ze je mee naar een wereld zonder daglicht.

In de tentoonstelling is er een ruimte waar je zelf van het daglicht wordt buitengesloten.

In deze donkere ruimte komen foto’s via diaprojecties voorbij. Foto’s met besneeuwde straten, wolken, voorwerpen en mensen.

Ik vind het een mooie tentoonstelling.

Flashbulb Memories, Ash Grey Prophecies is nog tot 24 mei aanstaande te zien.

Voor meer informatie kijk op: http://www.foam.org/

Fijne avond.

Liefs,

Sandra

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.