The Small Museum

Anderhalf uur geleden is ie geopend. Het kleinste museum van Nederland. Dit was voor mij de allereerste opening in de buitenlucht.

Lekker gewoon op de stoep.  The Small Museum is een nieuwe expositieruimte van Paradiso. Het is letterlijk de kleinste exporuimte dat ik ooit gezien heb. Het kunstwerk huist namelijk in een van de mededelingen kastjes aan de voorgevel van Paradiso. In het kastje werden vroeger de mededelingen van de Vrije Gemeente in gehangen

Het kastje is het museum! Heel grappig bedacht.

 In dit kleine museum zal Paradiso werk in opdracht tentoonstellen; kunstwerken die een relatie hebben tot Paradiso of popcultuur in het algemeen.

De eerste tentoonstelling is van kunstenaarsduo Lernert & Sander. Zij maakten nieuw werk in samenwerking met de Jeugd van Tegenwoordig, met een knipoog naar het tienjarig bestaan van de band.

Ik moet wel zeggen dat ik het kunstwerk obsceen vind. Maar eigenlijk is het ook doodgewoon. Wat het is? De eerste grijze haren van de Jeugd van Tegenwoordig. De expositie is te zien tot 16 juni 2015.

Wil je meer weten? Kijk dan op: http://thesmallmuseumparadiso.tumblr.com//

Groet,

Sandra

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.