That KunstKieken-Feeling: ‘Home’ – Angels & Airwaves

Het is vrijdag en dat betekent dat het tijd is voor ‘That KunstKieken-Feeling’! Elke vrijdag (tot eind 2024) geef ik je één nummer dat te maken heeft met een kunstwerk of kunstenaar.

Dit keer heb ik gekozen voor het zeer bijzondere nummer ‘Home’ van de rockband Angels & Airwaves.

De zanger Tom Delonge zag op het internet een installatie. Hij vond het hypnotiserend bedacht en bedacht hoe het kunstwerk zou klinken. Op basis van de eerste geluiden van de installatie bedacht hij de muziek.

De intro van Home van Angels & Airwaves;

There’s a wind that contains the night
A fellow shadow wanders free
And runs across the sandy floor with crooked jags and even seams
The moon is risen high above
The clouds can make them heavenly
A drought is kicked out of the clouds
By frozen rings and dirty streams

Goed weekend,

Liefs,

Sandra

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.