“Ik begin met kleine dingen”- van Gogh

Ik begin met kleine dingen maar voor het einde van de zomer hoop ik op grotere schetsen in houtskool te oefenen, met het oog op het schilderen op een wat groter formaat later. Daarom laat ik een nieuw en hopelijk beter perpectiefframe maken, dat stevig op twee poten zal staan in oneffen terrein zoals de duinen – Vincent Van Gogh

Bovenstaande zin schreef Vincent van Gogh op 5 augustus 1882 in een brief aan zijn broer, Theo van Gogh. Met deze mooie zin van Van Gogh in mijn achterhoofd ga ik weer beginnen met kunstkieken, bloggen en vloggen.

Vorig jaar kondigde ik aan, dat ik in september 2023 weer zou starten met mijn blog. Mijn blog-stop heeft langer geduurd dan ik wilde. De reden daarvan is: ik kon mij er steeds niet aan toezetten. Omdat het zo een tijd geleden is dat ik geschreven en gefilmd heb, zal ik starten met kleine kunst-stapjes. Ik zal eerst beginnen met onderwerpen die zijn blijven liggen maar waar ik nog wel over wilde schrijven(lees:vereeuwigen op kunstkieken.nl). Zo nu en dan zal ik wel een nieuwe tentoonstelling bezoeken.

Kunst blijft en daarom zal ik mijn oude museumbezoekjes de komende tijd met jou delen op de volgende dagen.

Op zondag kun je 60 seconden KunstKijken en op woensdag zal ik voortaan een blog of vlog plaatsen. Voor het einde van de zomer zal ik vooral bloggen en daarna zal ik (misschien ervoor, maar ik wil niks beloven) beginnen met vloggen.

At last but not least…… Ontzettend bedanktdat jij mij nog leest!

Liefs

Sandra

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.