Kunst met een toontje

IMG_7780

Tot en met zondag (morgen) presenteren Def P en Bob Fosko een selectie uit hun verzameling van kunstwerken.

De muzikanten laten zien dat ze naast muziek, ook ‘kunst’ maken. Samen zijn ze op zoek gegaan naar het mooiste werk uit hun eigen collectie maar ook uit die van hun muzikale vrienden. Jeroen ‘Shamrock’ Klaver, Michiel Hoving, Claudia Hek, Penter Pontiac en Ad Jenner.

IMG_7775 IMG_7766 IMG_7773 IMG_7768 IMG_7765 IMG_7771

Ben je vandaag of morgen in de stad vergeet dan niet om de tentoonstelling een bezoekje te brengen. Het is zeker de moeite meer dan waard. Er hangen veel “schatten” en het is een bonte, kleurrijke en gezellige boel waar je vanzelf vrolijk van wordt.

Tot wanneer?

Muzikanten opgehangen is tot en met 1 maart 2015 nog te zien.
Ingang: via de Melkweg Café (Marnixstraat 409)
Open van woensdag tot en met zondag, 12.00 – 21.00 uur.
Entree: gratis

Een fijne zaterdag!
Liefs,
Sandra

Gerelateerde Kiekjes:

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum.Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op.Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.