60 sec KunstKijken: ‘Path to Sea’ (2019) – Matthew Wong(84/19)

In de tentoonstelling Matthew Wong | Vincent van Gogh: Painting as a Last Resort kun je in een speciale ruimte in alle rust kijken naar het schilderij ‘Path tot Sea’ van Matthew Wong (1984 -2019).

Mijn allereerste 60 sec KunstKijk filmpje’ was in het jaar 2016. Ik vond (en dat vind ik nog steeds) heel bijzonder dat als je een langere tijd met aandacht naar een kunstwerk kijkt, er zoveel te zien valt.

Vandaag neem ik je mee naar de bovenste verdieping van de tentoonstelling. Om jouw gedachten de vrije loop te geven heb ik er bewust geen muziek toegevoegd.

Lukt het niet om je focus vast te houden richt je dan op de kleur of een detail. Lukt het niet, probeer dan te voelen wat voor gevoel ‘Path to Sea’ jouw geeft. Lukt het nog steeds niet, probeer het dan een andere keer.

Ga je mee Kunstkieken? Ga je mee kijken naar: 60 sec KunstKijken: ‘Path to Sea’ (2019) van Matthew Wong (84/19).

De tentoonstelling Matthew Wong | Vincent van Gogh: Painting as a Last Resort is tot en met 1 september 2024 te zien in het Van Gogh Museum in Amsterdam.

Ga jij de tentoonstelling bezoeken of ben je al geweest? Laat je het mij weten?

Een fijne zondag,

Liefs, Sandra

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.