NIEUW: That KunstKieken-Feeling – The Museum Song

That KunstKieken Feeling

Drie weken geleden schreef voor het eerst over ‘That KunstKieken Feeling’. Ik schreef het volgende op mijn social media kanalen:

Ze zeggen (ik weet niet wie) dat iedereen, op de vrijdag tussen 15.00 en 16.00 uur een vrijdaggevoel krijgt. Dat is vaak een happy gevoel. 

En zo bedacht ik “That KunstKieken-Feeling”. Elke vrijdag wilde ik rond 15-16 uur wil ik kletsen over kunst. Omdat ik na drie weken, maar een reactie heb gehad, denk ik dat kunstkletsen op de vrijdag (zo voor het weekend) iets te veel van het goede is.

Daarom ga ik doen wat ik in altijd in mijn radioprogramma deed met het item Kunst in Muziek. Ik draaide een nummer dat gerelateerd is aan een kunstenaar of kunstwerk. Elke vrijdag (tot eind 2024)  is dat ‘That KunstKieken-Feeling’!

Vandaag heb ik gekozen voor een toepasselijke nummer: The Museum Song van Diane Sutherland.

Heel veel luisterplezier!

Goed weekend en liefs,

Sandra

.

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.