Emplooi

Een van mijn favoriete ‘bezigheidje’ is het vastleggen van dingen, spullen, straatbeeld, mode, kunst, wolken en natuurlijk mijn mooie lieve avontuurlijke koningskoppel.

Ik fotografeer erop los. Bijna onophoudelijk. Mijn oog valt altijd wel op iets dat ik interessant vind om vast te leggen.

Kijken naar foto’s vind ik erg ontspannend altijd.

Afgelopen zaterdag ben ik naar de expositie ‘Werk onder handen’ van SintLucas geweest.

SintLucas is een (v)mbo-vakschool in Boxtel en Eindhoven. De expo toont werk dat afgelopen studiejaar gemaakt is door studenten van opleiding Creatief vakman en de opleiding Fotografie. Ze lieten zich inspireren door verschillende thema’s, onderwerpen en locaties.

Dit zijn de foto’s die mijn hart geraakt hebben;

Werk onder handen is te zien tot en met 26 oktober 2014.

Voor meer informatie kijk op: http://www.pulchri.nl/
Open dinsdag tot en met zondag van 11- 17 uur.
Entree: gratis.

Groet,
Sandra

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.