Hoe vaak ga jij naar een Museum?

.

Mijn motto is” Go to Museums as often as you can!“. Op mijn ‘roostervrije vrijdagen’ probeer ik meestal een museum te bezoeken. Heel soms moet ik toch op een vrijdag werken.

Afgelopen vrijdag heb ik geen tentoonstelling bezocht. Dat betekent dat ik geen museumbeleving heb om met jou te delen.

Vandaag deel ik mijn oude blogppost “De MuseumQuicky – tips voor een snel museumbezoek‘ uit 2017.

Je vraagt je misschien af wat een MuseumQuicky is?

Een MuseumQuicky is een kort bezoek aan een museum. Ik ben van mening dat vooral museumkaarthouders veel uit een MuseumQuicky kunnen halen. Een MuseumQuicky kan zelfs een uitkomst zijn!

Regels MuseumQuicky

De enige vereiste van een MuseumQuicky is dat een museumbezoek niet langer dan een uur mag duren. Dit is inclusief kluis-en toiletbreak. Naarmate je vordert dan kun je gaan voor de Die-Hard-MuseumQuicky. Daar geldt als voorwaarde dat een museumbezoek maximaal een half uur mag zijn en twee kunstwerken van te voren uitkiest die je nooit in het museum hebt gezien.

Nieuwsgierig naar de MuseumQuicky: 7 Tips voor een snel museumbezoek – Kunstkieken.nl

In plaats van een museumblog wil ik, van de gelegenheid gebruik maken, om jou, als mede-KunstKieker een drietal ‘museale vragen’ stellen.

Dus bij deze;

  • Hoe vaak bezoek jij een museum?
  • Welke tentoonstelling heb je onlangs bezocht?
  • Heb jij een museumtip voor mij?

Een mooie woensdag,

Bij deze beloofd, als ik ‘weer’ een keer geen ‘museumbeleving’ kan delen. Dan zal ik schrijven over de MuseumSlowlyWalk. In mjin MuseumSlowlyWalk-blog zal ik tips geven hoe je de hele dag kunt hangen in een museum.

Liefs, Sandra

Sandra Singh

Hoi! Ik ben Sandra Singh een kunstliefhebber. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst een museum. Sinds 1 april 2014 schrijf ik mijn kunstbelevingen op. Mijn blog zie ik als mijn kunstdagboek. Dank dat je mij leest! Liefs,

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.